ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

1 - 11 ετών

Στο ΠίΚΟ θα βρείτε εργαστήρια έκφρασης και φαντασίας, τα οποία θα ανανεώνονται ανά διαστήματα, με διάφορες θεματολογίες, ανάλογα την ηλικία, τη διάρκεια και το σκοπό τους, που όμως πάντα ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία. 

Μέσα σε ένα ομαδικό κλίμα αποδοχής και ασφάλειας, η κάθε συμμετοχή κάθε παιδιού αξίζει κι έχει μεγάλη σημασία!

Σκοπός, κάθε εργαστηρίου, είναι το κάθε παιδί να λειτουργήσει ελεύθερα, χωρίς κριτική, να κάνει τη γνώση δική του υπόθεση, μέσα από το βίωμα. Να καλλιεργηθούν αξίες για τη ζωή και να αναπτυχθεί η συναισθηματική του νοημοσύνη.

Στόχος μας λοιπόν είναι να καλλιεργήσουμε τη μία και μοναδική γλώσσα, τη γλώσσα που είναι κοινή σε όλους τους ανθρώπους, τη γλώσσα της καρδιάς.  

Ποια είναι λοιπόν τα εργαλεία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας:
Η Τέχνη, που δίνει τη δυνατότητα έκφρασης, συμμετοχής άνευ όρων και προϋποθέτει την ολόπλευρη συμμετοχή του καλλιτέχνη! Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα εικαστικά, την παντομίμα, το θέατρο και τη μουσική. 

Το Παραμύθι, μία από τις αγαπημένες μας μορφές τέχνης, οι ιστορίες και η δημιουργία ιστοριών, που ξυπνάνε τον εσωτερικό κόσμο και ενεργοποιούν τους συμμετέχοντες.

Και φυσικά, το Παιχνίδι, πώς άλλωστε μπορούμε να μιλάμε για βιωματικές διαδικασίες αν δεν υπάρχει παιχνίδι! Παιχνίδια ενεργοποίησης και εμπιστοσύνης, ανάπτυξης δημιουργικότητας, παντομίμας, αυτοσχεδιασμού, ενεργοποίησης φαντασίας και πολλά άλλα! 

Ελάτε λοιπόν να κάνουμε μια βουτιά στον κόσμο της φαντασίας!

Αισθητηριακό Παιχνίδι
1 - 3 ετών

Πικολινάκια
2 - 3.5 ετών

ΜουσικοΙστορίες
3.5 - 5 ετών

Πηλόμορφος κόσμος
4 - 6 ετών

Θεατρικό Παιχνίδι
5 - 7 ετών
7 - 11 ετών

Μουσική Προπαιδεία
5 - 7 ετών

Ζωγραφική
4 - 6 ετών
6 - 11 ετών

messy play
2 - 8 ετών

ΠαραμυθοΙδέες
4 - 8 ετών

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Όλα μας τα εργαστήρια λειτουργούν με κράτηση θέσης.

Document-page-001.jpg

2645 301803

Επαρ.Οδ. Λευκάδας-Βασιλικής(εναντι ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ), Lefkada 311 00, Greece

  • Google Places
  • Facebook

©2020 by PIKO.